Въпреки че може да няма универсална тайна за щастието, водещият

...
Въпреки че може да няма универсална тайна за щастието, водещият
Коментари Харесай

Просвещението

Въпреки че може да няма универсална загадка за щастието, водещият съветски психолог и психотерапевт Михаил Литвак предлага някои потребни препоръки.

с отличните си книги като “Психологическо айкидо “. Чрез тях той показа на обществеността редица разнообразни психически правила, които ни оказват помощ да разберем по-добре човешкото взаимоотношение, както и да заобикаляме спорове за по-щастлив живот.

 Михаил Литвак и 20 правила, които ще трансформират живота ви

Вижте 20 от препоръките на Михаил Литвак по-долу и се пробвайте да ги включите в всекидневието си.

Ако се чувствате отхвърлени в живота, време е за смяна в мисленето ви. Никой в действителност не отхвърля различен. Вместо това всички вървят напред и тези, които се усещат отхвърлени, са просто изоставените.Каква е същинската разлика сред зрялост и незрялост? Незрелият човек „ знае “, само че постоянно не може да „ прави “, до момента в който зрелият човек „ знае “ и работи надлежно. Ако някой просто стои и съди, до момента в който вие не успявате да приложите личния му съвет, това е симптом на незрялост.Ако желаете да успехите най-големия си зложелател, не е нужно да търсите далеко. Погледнете се в огледалото и се пробвайте да бъдете по-добри от индивида, който ви гледа. Правете го всеки ден.Въпреки че постоянно виждаме депресията като изцяло отрицателно прекарване в живота си, тя играе значима роля. Депресията е дадена на индивида, с цел да го принуди да се отдръпна от света и да мисли за себе си. Забележете кои аспекти от живота ви изискват вашето внимание.Не попадайте в клопката на преследването на щастието, тъй като ще го преследвате до края на живота си. Вместо това намерете щастието, което е във вас, и ще бъдете щастливи, без значение от това, което животът ви сервира.Вместо да позволявате на обидите на другите да ви смъкват, пренасочете времето и силата си. Стремете се да постигнете благополучие и всички обиди просто ще ви подминат.
 Михаил Литвак и 20 правила, които ще трансформират живота ви

Ако в действителност вярвате, че сте добър човек, какво значение има какво мислят другите? Изберете да се концентрирайте върху любовта към себе си.

Няма “мъжки ” или “женски ” метод на мислене, когато става дума за същинска логичност. Има способността да мислиш вярно и почтено или не.По-добре да прекарвате времето си с хубава книга, в сравнение с с празен човек.Ако някой не може да каже нищо положително или позитивно за себе си, само че въпреки всичко желае да каже нещо, той ще стартира да приказва неприятно за другите. Забележете кой внася негативизъм в диалога, защото той е отражение на себе си, а не на хората, за които приказва.Въпреки че е прелестно и комфортно да говорите с другари, огромно познание и прозорливост могат да дойдат и от диалога с враговете ви.

Щастието е директен резултат от вярно проведен и структуриран метод на живот.

 Михаил Литвак и 20 правила, които ще трансформират живота ви
Това е вашият живот и нямате потребност от позволение, с цел да го живеете. Вместо да молите другите за това, правете това, което желаете и смятате за вярно. В края на краищата, по този начин или другояче никой няма да ви даде позволение.Ако има някаква мощна мощ, която може да ни тласне напред в живота, това е нашето въображение. Чрез нея можем да изразим всичките си качества, да осветим фантазиите си, да ги укрепим и сбъднем.Често търсим „ знак “ за смяна, преустановяване на връзка или смяна на кариерата. Има обаче един знак, който постоянно важи – когато забележите, че не можете да постигнете персонално израстване при сегашните условия, време е за нещо ново. Не споделяйте своята негативност със света, без значение с кого говорите. Вместо това споделяйте единствено наслада и благополучие с другари и врагове и ще имате изгода. Така ще създадете усмивки на лицата на околните си, а враговете ви няма да устоят по никакъв начин.Ако насочите цялото си време и внимание да докажете нещо на някого, цялото ви битие ще бъде поради задачата за този човек. Вместо това изберете да съществувате за себе си и към този момент няма да е належащо да потвърждавате нищо на никого.Ще разберете, че сте постигнали духовна зрялост, когато можете да обичате и да се чувствате удобно със себе си във времена на самотност. Не го приемайте като отрицателно прекарване – ние вършим най-хубавата си работа, когато сме сами.

Пътят към триумфа постоянно е неразбираем.

Въпреки това, в случай че отделите време да го разпознаете, елементарно можете да забележите пътя към неуспеха. Тя е тази, обвързвана с желанието да бъдеш харесван и одобряван от всички и постоянно.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР