Морският град Варна се оказа първи в списъка на френския

...
Морският град Варна се оказа първи в списъка на френския
Коментари Харесай

Еманюел Макрон препоръчва: Посетете Варна!

Морският град Варна се оказа първи в листата на френския президент Еманюел Макрон за европейски дестинации, които предлага да се посетят. 

Препоръката е пусната в обществената мрежа Instagram в подкаста „ Отговори на младите за Европа “.

Видеото стартира с кадър, на който френският държавен глава демонстрира телефона си, на чийто диплей е изписан въпрос: „ Коя дестинация бихте ни посъветвали да посетим? ".

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

„ Бих Ви посъветвал да отидете във Варна “, стартира рекомендацията си той като разяснява, че градът се намира в България.

   View this post on Instagram

A post shared by Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

След българския курорт френският президент изброява други градове в Европа, измежду които Рим и Лисабон.

Видеото му приключва с думите, че цяла Европа е богата на хубави гледки и е едно „ богатство “.

Споменът за Варна Макрон би трябвало да е от 2017 година, когато посети резиденция Евксиновград за среща с първите ни държавници, с цел да обсъдят тематики от европейската сигурност и защита.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР