Двамата минаха през доста перипетии - събираха се, разделяха се,

...
Двамата минаха през доста перипетии - събираха се, разделяха се,
Коментари Харесай

ВЗРИВИХА: Асен Блатечки и Диляна Попова в луда кавга заради сина им! (мачото крещи, че се е побъркала)

Двамата минаха през много премеждия - събираха се, разделяха се, в последна сметка завършиха публично връзката си и останаха другари. До през днешния ден. Асен Блатечки и Диляна Попова безусловно се " хванали за гушите ", а повода е синът им Борил.

Както стана към този момент ясно, манекенката ще бъде водеща дружно с Александър Сано в риалити формата " Островът на 100-те гривни ", фотосите на който ще продължат месеци и затова тя няма да може да се грижи за Борил.

Детето би трябвало да бъде оставено напълно на грижите на татко си Асен, който го обожава и е прелестен баща, само че и неговата работа е обвързвана с чести пътувания и напълнен график.

Борил би трябвало да има естествен живот, което ще е мъчно при тези условия, само че очевидно момчето ще бъде поверявано и на гаджето на Блатечки - Елеонора Янакиева. Тя също има две деца, тъй че е осведомена с развъждането на малчугани.

Фактът, че Диляна е приела поканата за формата обаче ядосал Блатечки, който бил безапелационен, че това е груба неточност и че Попова би трябвало да се откаже. Тя не го послушала и отсякла, че това е късмет, който няма да изпусне, а той да се вкара в ролята на непрекъснат татко най-малко за няколко месеца.

" Ти си се побъркала, бе?! Ей по този начин, а - хващаш си шапката и заминаваш, а другите кучета ги яли ", беснеел Асен Блатечки.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР