Кандидатите в разгорещена надпревара за Камарата на представителите, привличащи национално

...
Кандидатите в разгорещена надпревара за Камарата на представителите, привличащи национално
Коментари Харесай

Оклеветяващи кандидати в разгорещена надпревара за Камарата на представителите се изправят пред гласоподавателите в големия първичен ден

Кандидатите в разгорещена конкуренция за Камарата на представителите, привличащи национално внимание, се сблъскват с волята на гласоподавателите през днешния ден, защото единият се стреми да направи история, а другият се пробва да пази наследството на фамилията си живо.

Ветеран от Военновъздушни сили Бриг. Генерал Крис " Муки " Уокър и ковчежникът на щата Западна Вирджиния Райли Мур, първите двама претенденти в претъпканите републикански първоначални избори за наситеночервения 2-ри конгресен окръг на Западна Вирджиния, се бориха от месеци да завоюват огромното болшинство от консервативните гласоподаватели в окръга.

Уокър, републиканец, който беше първият негър с генералски чин в Националната армия на Западна Вирджиния, евентуално ще бъде и първият негър мъж от щата, определен в Конгреса, в случай че завоюва първичните избори във вторник, до момента в който Мур, чието семейство включва редица някогашни определени длъжностни лица, ще обезпечи продължение на това политическо завещание.

Ковч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР