Чудни сценки на кардинална промяна разиграха днес новоизлюпените депутати и

...
Чудни сценки на кардинална промяна разиграха днес новоизлюпените депутати и
Коментари Харесай

Ива Николова: Детска градина Просто Киро и мораториум за тока по бойковски

Чудни сценки на съществена смяна разиграха през днешния ден новоизлюпените депутати и детската градина на Кирил Петков и Асен Василев (да не се бърка с " Детската градина на Милнър ", че минали оттова, но не закачили) .

След близо 3-часова бурна декламация на опорни точки против ГЕРБ и гербаджийството по умря на вчерашната дръзновена, въпреки и поокъсняла наследничка на комсомола Деница Симеонова, възпяла " просто Киро ", патетично мяткаха огън и жупел по някогашните управници.

А когато им свършваше песнопойката и се натъкнеха на стоманения мотив, че КЕВР е независим регулаторен орган и не могат да му подреждат какво да прави, просто се тръшваха: " Стига сте губили време, тъй като комисия при всички случаи ще има " . Простичко и безапелационно.
свързани новини13543преди 9 часа
В демократичната борба на Политическа партия страната да дефинира цените, в тази ситуация, на тока, депутатите от тия две букви даже дадоха свидна жертва в лицето на Радослав Василев, който излезе на трибуната да громи ГЕРБ, обаче не помни до коя страница от песнопойката бяха стигнали. И, меко казано, си глътна езика. Оплете се и крепко се изложи. Макар и от Раднево, в случай че и в стопанската система е квалифициран по този начин, както с аргументацията си, жална й майка на тая стопанска система, пък даже и да не е нашата. Ама Корнелия Нинова да му мисли като министър на стопанската система - тя се каращиса с такива.

В последна сметка обаче точно Нинова доприпка внезапно в Народното събрание. И съгласно осведомени, макар шумните й обети от предходния ден, че ще стопират скачането на цените на тока, въпреки всичко е обяснила на Детската градина на " просто Киро " и Асен, че това няма по какъв начин да стане през Народното събрание посредством КЕВР. И че ще е най-добре да послушат, в случай че не старилото, най-малко патилото от ГЕРБ, които предложиха единственият вероятен вид - да се наложи мораториум върху новите цени на тока.

Което на елементарен език значи, че нововъведените от тази година, когато еднолично управляваше Румен Радев, докарал въпросния смут до главите на българите, не могат да влязат в действие. И остават да важат тези от края на 2020 година, когато управляваше държавното управление на ГЕРБ и Борисов. Тоест, цената на тока за бизнеса няма да скача от 405 лева на мегават часа нагоре, а ще си е 80 лева За жителите също ще важат досегашните цени.

Такова " продължение на смяната " наподобява най-малкото задоволително, като се има поради какъв брой чудовищни безобразия извърши Румен Радев посредством клетите си мекерета в двете си служебни държавни управления през предходната година.

Но и дава явен отговор на въпроса какво ще съставлява въпросната смяна на " просто Киро " и Асен - енергични дейности за оправяне на бардаците в страната, сътворени от Румен Радев и компания. Ако е по този начин, няма неприятно, само че много работа ги чака.

Колкото до 183-те гласа, с които предлагането на ГЕРБ-СДС за мораториума върху цената на тока бяха признати, явно в този парламент има квалифицирано болшинство от 2/3. Когато разсъдъкът приказва и диктува.

Така че тия, които са замислили всякакви конституционни промени, които няма да бъдат признати от Народното събрание, да не се оправдават с това, че той е фрагментиран и няма по какъв начин да събере конституционно болшинство. Не е казусът в болшинството, а в разсъдъка. Ако няма разсъдък - няма болшинство. И няма по какъв начин да го съберат.

Затова ще е най-добре Детската градина на " просто Киро " да хване да си понаучи уроците , в това число и злополучната Конституция, която " просто Киро " и елементарният Радев безпроблемно газят, и тогава да прави каквито и да било оферти за промени в каквито и да било закони, в това число на главния.

Вярно, че до тогава даже Радослав Василев може да се научи да приказва, само че какво да се прави, като някои са си харесали за ръководещи детска градина. Хайде в този момент, вземайте показалките и почвайте: " А ", " Б ", " В "... И в никакъв случай " правиМЕ ", " ходиМЕ " и така нататък Ще се научат. Я по какъв начин славчовите червенотиквеничковчета се научеха, че са Има Такъв Народ и към този момент се държат тъкмо като и така нататък и даже благодарят на ГЕРБ за уроците.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР