Членството на България в НАТО допринася за затвърждаване на солидарността.

...
Членството на България в НАТО допринася за затвърждаване на солидарността.
Коментари Харесай

Ситуацията напомня на Студената война

Членството на България в НАТО способства за затвърждаване на солидарността. Това съобщи президентът на Асоциацията на Атлантическия контракт Фабрицио Лучоли пред Българска национална телевизия.

Той е в България за присъединяване в интернационалната конференция "15 години България в НАТО. Алиансът на 70 година и неговото бъдеще ".

Според Лучоли настоящата обстановка по сигурността е по-лоша. В предишното имахме един зложелател и се конфронтирахме с една мощ. Сега е малко по-различно. Заплахите и провокациите идват и от Черно море и фактически обстановката малко стартира да припомня на Студената война, уточни той.

В същото време опциите за преодоляване и ръководство на рецесиите са доста по-големи. Може би най-голямата заплаха се крие в нашите лични общества, тъй като има сили, които сега се пробват да подкопаят нашия либерален развой, добави Лучоли.

По думите му единството е една от главните полезности, които би трябвало да излъчваме. Правото на свободен изказ, правда, либералност са трите стълба, на които се базира нашата независимост. Това обръщение, което изпращаме, би трябвало да бъде доста ясно освен за Русия, само че и за всички.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР