Читателски сигналБезспорно, няма как и защо да си кривим душите,

...
Читателски сигналБезспорно, няма как и защо да си кривим душите,
Коментари Харесай

Фен на Николета с отворено писмо до HotArena: Тя е явление, име и никоя не може да й стъпи на малкия пръст!

Читателски сигнал


Безспорно, няма по какъв начин и за какво да си кривим душите, Николета Лозанова е едно събитие за България . Явление, каквото до момента не е имало и няма да има!

Нека стартираме с това по какъв начин изгря звездата на Николета? На състезанието " Мис Плеймейт ". Когато едно безусловно натурално момиче, без корекции, съумя да завоюва журито и публиката .

Как се случва това ли? Николета Лозанова е модел, само че на международно равнище. Тогава тя го е знаела. Знаела е и е вярвала в себе си! А това е най-голямата мощ. Хубаво е човек да знае границите си. Да знае кое е за него и кое не. А тя несъмнено знае на какво е способна и го реализира... С голяма лекост!

Николета е име, което продава. Продава към този момент одобрени ветсници и списания, а всички новоизгряващи я канят за корица. Името и е във всяка една публикация. Било то очерняща или цялостна със суперлативи. Защото в България не знаем " златната среда " и съответното мнение . Все или плюем, или възхваляваме. Но по-често плюем.

Да си поговорим за татусите й.. " Не желая нищо да ми липсва ", " Завиждай ми ", " Само Бог може да ме съди " - това са най-татуираните неща, несъмнено, откакто точно Николета им даде подтик. И дано признаем, към днешна дата всички й завиждат и нищо не и липсва . Нека е все по този начин!

Ликът на Николета .. Ех, какво да кажа. Можете да го срещнете на всички места. Тя е предпичитано лице за всяка една марка. Българска или задгранична. Няма какво да приказваме, тя е и ще бъде модел номер 1 .

Защо е номер 1 ли? Защото Николета е едно момиче, изживяло по този начин наречената " Американска фантазия ", само че в България. Няма по какъв начин да не е плюта. Има модели със 20 годишни кариери и никоя не може да и стъпи на малкиятпръст. Защото знае коя е тя. Тя е Николета Лозанова.

Ники, скъпа.. Радвай се, че предизвикваш подобен интерес. Радвай се, че си деспот. Ти си една и неповторима. След теб всички са като под ксерокопие. Което е доста плашещо. Това, което ти реализира, никой не го е и няма да го реализира! Ти си най-хубавият ни модел, най-рейтинговият водещ, най-красивата и обсъждана жена.

О да, най-щастливата и най-обичана. Пожелавам ти, щастието да е винахи към теб и обичаните ти хора. Живота да ти дава това, от което имаш потребност. Ти си живото доказателство, че в случай че нещо искаш задоволително мощно - фантазиите се сбъдват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР