Често хората обвиняват обстоятелствата и лошия късмет за несгодите в

...
Често хората обвиняват обстоятелствата и лошия късмет за несгодите в
Коментари Харесай

Магическа техника с вода за лично управление и промяна на обстоятелства

Често хората упрекват събитията и неприятния шанс за несгодите в живота си. И вероятно всеки би желал да има магическа мощ, с която да ръководи процесите в живота си.

Сигурно бихте желали да сте като водата – чисти, без аромат, усет и цвят, с неповторимото свойство да записвате и предавате информация. Възможно ли е това?

Първото нещо, е записано в светите книги, е В началото бе Словото - Бог е основал нашия свят със своите слова. А ние би трябвало да можем да сътворяваме своя свят със своите слова.

Леонардо да Винчи е споделил: На водата е дадена магическата мощ да се трансформира в сока на живота на Земята. Можем ли да я използваме? Навсякъде можете да прочетете за невероятните и сили и значимата роля в живота на хората и всички живи организми. Факт е, че в случай че започнете да пиете задоволително вода, вашето здраве ще стартира да се усъвършенства.

Но, в случай че пиете вода по специфичен метод, ще можете да управлявате всевъзможни условия. Как става това?

Магическа техника за персонално ръководене на условия и смяна

 Магическа техника с вода

Водната молекула има удивителни и неповторими свойства, водата няма форма, цвят, усет или аромат. Тя приема формата на съда, в който е налята, само че резервира размера си. Ще се възползвате от това свойство, с цел да придадете на водата формата на чаша.

Техники за ръководство на условия с чаша вода

Когато се разсъните сутринта, налейте вода в чаша. Вземете чашата с две ръце и кажете на разум или на глас: Това е всичко, което ми би трябвало, с цел да накарам събитията да се развият по най-хубавия за мен метод! След това изпийте водата на дребни глътки. Това е целият обред.

Има и други разновидности, можете да изречете и други думи. Можете да си визиите по какъв начин желаете да протече деня ви, да кажете избрани неща, които желаете да ви се случат. Можете да прочетете молитва или да кажете утвърждения, да извършите проекти.

Вечерта може да сложите чаша с вода до главата си. Изпийте половината преди да легнете, а другата, когато се разсъните, като изричате избрани думи.

Или пък прелейте водата от чаша в чаша 50 пъти, изричайки думите.

Когато произнасяте тези думи, може също да си визиите по какъв начин пиете виртуална вода – и това ще има резултат. Вашето предпочитание ще бъде записано непосредствено върху водата, която се съдържа във всяка клетка на тялото ви и е 70% от нейния размер.

 Вода

В тези техники се употребява неповторимото свойство на водата да записва и предава информация, което е потвърдено от дълго време и за което са написани цели научни трактати. Има доста фотоси, по какъв начин водата трансформира структурата си от друга музика и разнообразни думи.

Водата, над която сте изрекли вашите думи, ще подейства като активатор, тя навлиза в кръвния поток през тънките вътрешности и тялото получава команда да работи в мечтаната посока. В случай че уверено сте дали команда на тялото, мозъкът и подсъзнанието си да търсят удобните благоприятни условия за осъществяване на вашето предпочитание, механизмите за осъществяването му се задействат.

Разбира се, не можете да извършите чудеса, както и постоянно ще пораждат разнообразни трудности, неподходящи условия. Но по този начин вие ще можете да се възползвате от опциите, които Вселената ви дава, и ще знаете, че сте пробвали. Бездействието в никакъв случай не е по-добър вид.

Вижте по какъв начин да изведете пречистваща мощ на водата и фън шуй детайл Вода.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР