Бурни аплодисменти и прегръдки между футболисти на Дания и Белгия

...
Бурни аплодисменти и прегръдки между футболисти на Дания и Белгия
Коментари Харесай

Аплодисменти и прегръдки в чест на Кристиан Ериксен

Бурни овации и обятия сред футболисти на Дания и Белгия по време на мача им от груповата фаза на европейското състезание по футбол. Срещата на стадион " Паркен " в Копенхаген бе прекратена в 10-ата минута в символ на почитание към Кристиан Ериксен. 29-годишният полузащитник носи фланелка с номер 10.

Малко след навлизането в 10-ата минута от началото на дуела топката бе извадена от игра. На трибуните пък почитателите бяха разпънали специфичен траспарант, с който показват поддръжката си към футболиста, който колабира на терена в мача против Финландия през уикенда.

Снимка: Reuters

Ериксен се свлече на земята, като се наложи на терена да влезе медицински екип. Лекарите използваха дефибрилатор, с цел да върнат футболиста в схващане. Оказа се, че той е получил сърдечен арест. В момента той е в устойчиво положение, настанен е в болница в Копенхаген, където е подложен на проучвания, с цел да се разбере каква е повода за положението му.

По-рано през днешния ден от датската федерация оповестиха, че дребен дефибрилатор ще бъде вграден в сърцето на футболиста. С него ще се следи и контролира ритъмът на сърцето му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР