Бургас. И тази година Община Бургас и Младежки културен център

...
Бургас. И тази година Община Бургас и Младежки културен център
Коментари Харесай

Фестивал на сладоледа предстои в Бургас от 22 до 25 юли

Бургас. И тази година Община Бургас и Младежки културен център дават опция на жителите да се насладят на второто издание на Фестивал на сладоледа. Това оповестиха от Общината . „ В зоната за свободен достъп на Пристанището, до Магазия 1, ще откриете доста игри, занимания, арт ателиета и сладоледени изкушения с разнообразие от екзотични усети. Участващите компании са приготвили кулинарни провокации и изненади за жителите и гостите на града “, показаха от Общината.

В обособената зона на събитието ще бъдат ситуирани шатри, като във всяка от тях ще има разнообразни производители и дистрибутори на сладоледени произведения. Ето ги и участниците тази година: Pozzeti Gelato, Yellow cat gelato - град Поморие, Raffy ice cream, Delice ice cream, сладкарска верига " Роза ", сладоледи " Нестле " и сладоледи " Cremona ”.

Официалното разкриване ще бъде на 22 юли от 18.30 часа, със специфичното присъединяване на младите и надарени к-поп танцьори от група Countdown. Фестивалът се реализира в границите на Сладоледения уикенд - част от програмата тематични уикенди, които Община Бургас провежда дружно с локалния бизнес и културни организации, с цел да бъде градът по-интересен за своите посетители.

" > Тук можете да се информирате за събитието във Фейсбук.

Програма на Фестивал на сладоледа:
22 юли (четвъртък) т.г.
- от 18.30 до 20.00 часа - публично разкриване в зоната за свободен достъп на Пристанището, до Магазия 1, с присъединяване на k-pop групата Countdown. Провеждане на занимателни игри за деца и възрастни
- от 18.00 до 21.00 часа - Сладоледеното градче в зоната за свободен достъп на Пристанището, до Магазия 1, е отворено за фенове на ледените изкушения

23 юли (петък) т.г.
- от 10.00 до 21.00 часа - Сладоледеното градче е отворено за фенове на ледените изкушения
- от 18.00 до 20.00 часа - Арт работилници

24 юли (събота) т.г.
- от 10.00 до 21.00 часа - Сладоледеното градче е отворено за фенове на ледените изкушения
- от 10.00 до 12.00 часа - Арт работилници
- от 18.00 до 20.00 часа - Арт работилници

25 юли (неделя) т.г.
- от 10.00 до 12.00 часа - Сладоледеното градче е отворено за фенове на ледените изкушения
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР