БСП в Радомир издигна кандидатурата на бившия депутат Евдокия Асенова

...
БСП в Радомир издигна кандидатурата на бившия депутат Евдокия Асенова
Коментари Харесай

Евдокия Асенова е номинирана за кандидат-кмет на Радомир

БСП в Радомир издигна кандидатурата на някогашния народен представител Евдокия Асенова за кмет на Радомир. Тя има магистърска степен по начална педагогика и обществена администрация в СУ " Св. Климент Охридски ". " Във време, когато ни задушават проблеми като достъп до здравно обслужване, разрушени улици, липса на улично осветяване, достъп до вода и така нататък, би трябвало да погледнем към утрешния ден, да начертаем проекти за идващите генерации. Нека всички го създадем дружно с " Визия за Радомир - Единни за добър и заслужен живот през днешния ден и на следващия ден! ". Социалистите в Радомир утвърдиха и кандидатурата на Снежана Стефанова за кмет на село Извор.

Общинската конференция на Българска социалистическа партия в Симеоновград номинира Никола Ангелов Георгиев за кмет на общината. Той е ръководител на общинския съвет на партията.

Общинският водач на Българска социалистическа партия в Шумен Веселин Пенчев ще води листата за общински съветници. В нея са избрани места и за представители на гражданската квота, както и съдружните сътрудници. Делегатите единомислещо гласоподаваха 9-ото място в бюлетината да бъде за представител на АБВ. Социалистите взеха решение партията да се яви като коалиция " Българска социалистическа партия за България ". Делегатите упълномощиха Пенчев да води договаряния и да подписа съглашения с АБВ, Движение за радикална смяна " Българска пролет " и партия " Български социалдемократи ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР