Броени часове, след като френската суперзвезда Ървин Нгапет даде интервю

...
Броени часове, след като френската суперзвезда Ървин Нгапет даде интервю
Коментари Харесай

Президентката на Модена за напускането на Нгапет: Ще ни липсва!

Броени часове, откакто френската суперзвезда Ървин Нгапет даде изявление за авторитетния L'Equipe, в което призна, че напуща италианския Азимут (Модена) в посока международния клубен първенец - съветския гранд Зенит (Казан), не закъсня и реакцията на президентката на Модена Катя Педрини, която разгласява особено изказване:

" Надявам се, че тези, които са ме опознали през тези години, знаят каква волейболна пристрастеност влагам в Модена. Ако не друго, то наложително е да признаят искреността ми. Честно казано Ървин очакваше края на плейофите, с цел да бъде подготвен да разгласи решението си.

Но за едно нещо съм сигурна - в неделя в мач №2 против Лубе, той ще бъде нашия водач. Заедно с целия тим и целия щаб. Ще се борим до последната топка в името на една фантазия, която сигурно няма да почине тук.

На полето през годините Ървин е показвал страсти и е носил победи за Модена. Благодарна съм му, както не се колебая в неговата признателност към публиката, която му е дала толкоз доста.

В Русия, в случай че мога да пожертвам да предвиждам, ще ни липсва!

Що се отнася до всички проблеми свързани с ръководството на Модена Волей... добре, обикновената уместност изисква да направя моя разбор в края на сезона.

Благодаря, Ървин. Напред Азимут Модена Волей!

Катя Педрини "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР