Британското външно министерство нарече интервюто със заподозрените за отравянето на

...
Британското външно министерство нарече интервюто със заподозрените за отравянето на
Коментари Харесай

Великобритания: Руското интервю с убийците на Скрипал е лъжа

Британското външно министерство назова изявлението със обвинените за отравянето на Скрипал Александър Петров и Руслан Боширов за РТ лъжливо и изкривяващо информацията.
" Ние неведнъж поискахме от Русия да рапортува за това, което се е случило в Солсбъри през март. Днес, както чакахме, те дадоха отговор с съзнателно деформиране на информацията и неистина ", обявиха от английското външно министерство в отговор на въпрос на ТАСС. Те обявиха, че не престават да считат двамата руснаци, обществено декларирали, че са почтени, за съществени обвинени за отравянето на Сергей и Юлия Скрипал.
" Правителството няма никакво подозрение, че тези мъже са чиновници на съветското военно разузнаване - ГРУ - които са употребявали извънредно токсично неразрешено химическото оръжие по улиците на нашата страна ", означи министерството.
Руслан Боширов и Александър Петров дадоха изявление за РТ ТВ. В него те отхвърлиха изказването на Лондон за отравянето, като споделиха, че след разпространяването на фотосите им от английското разследване те не се усещат в сигурност. Петров и Боширов показаха предпочитание да бъдат оставени на мира, в това число от медиите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР