Британският адвокат Майкъл Менсфийлд призова за приравняване на престъплението месоядство

...
Британският адвокат Майкъл Менсфийлд призова за приравняване на престъплението месоядство
Коментари Харесай

Британски адвокат: Консумацията на месо да се смята за престъпление

Британският юрист Майкъл Менсфийлд прикани за приравняване на закононарушението " месоядство " с " причиняване на умишлена щета на околната среда ", което съгласно юриста бива нанесено, в това число от месната промишленост.
Според Скай Нюз, в речта си на конференцията на труда в Брайтън, Менсфийлд ще обърне внимание на вредите, които " потреблението на месо нанася на планетата ".
" И въобще не е неуместно да се счита, че един ден това (консумация на месо) ще стане нелегално ", цитира квалифицираното изявление на юриста телевизионният канал.
Според британците " преди този момент доста неща изглеждаха извънредно, само че в този момент са противозаконни, като пушенето на закрито ".
" Знаем, че 3 хиляди най-големи компании в света са виновни за екологични вреди на стойност над 1,5 трилиона английски лири и производството на месо и млечни артикули заема първо място в този лист ", споделя юристът в изказване.
Менсфийлд твърди, че " е пристигнал моментът за нов закон против екоцида ", който би трябвало да върви дружно с геноцида и други закононарушения против човечеството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР