Британската министър-председателка Тереза Мей отново ще призове днес депутатите да

...
Британската министър-председателка Тереза Мей отново ще призове днес депутатите да
Коментари Харесай

Мей има ден да убеди депутатите за нейния Брекзит

Британската министър-председателка Тереза Мей още веднъж ще призове през днешния ден депутатите да одобрят контрактуваното от нея, само че необятно подложено на критика съглашение за излизане от Европейския съюз, предупреждавайки, че в случай че това не стане, Англия може да изпадне в пагубно състояние, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Гласуването е на следващия ден.

Според Мей отменяне на дълготрайно и мъчно контрактуваната договорка с Европейски Съюз, която не утвърждават както еврофилите, по този начин и последователите на напускането, заплашва да компрометира Брекзита и да саботира демокрацията.

В тирада, която Мей ще държи в цех в град Стоук он Трент - цитадела на последователите на Брекзит - се чака тя да призове депутатите да не разочароват гласоподавателите, дали своят вот на референдума през 2016 година за излизане от Евросъюза.

" Всички ние имаме задължението да използван на дело резултата от референдумът. В противоположен случай това ще навреди пагубно на доверието на народа в демократичния развой и в политиците му ", се чака да каже Мей според авансово публикуваните от канцеларията й извадки от речта.

Ако съглашението не бъде признато, Англия рискува да напусне Европейски Съюз на 29 март без съглашение - сюжет, от който се притесняват икономическите среди - или, което е по-вероятно, въобще да не напусне блока, счита Мей.

" Както видяхме през последните седмици, някои в Уестминстър (парламента) биха желали да отсрочат или даже да спрат Брекзита и употребяват всички вероятни средства да го реализиран ", се споделя в оповестените фрагменти.

Вчера в таблоида " Сънди експрес " Мей към този момент прикани депутатите да създадат " това, което е вярно за страната ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР