Бразилският нападател Родриго е впечатлил изключително много своя съотборник Каземиро,

...
Бразилският нападател Родриго е впечатлил изключително много своя съотборник Каземиро,
Коментари Харесай

Това ли е заместникът на Неймар в Катар

Бразилският нападател Родриго е впечатлил извънредно доста своя съотборник Каземиро, който съобщи, че той може да размени контузения Неймар в стартовия състав на Световното състезание, съобщи Агенция Франс Прес, представена от gol.bg.

Неймар се контузи при успеха с 2:0 над Сърбия в четвъртък, поради което би трябвало да пропусне идващите два мача на Бразилия в групата против Швейцария и Камерун. Но Каземиро от Манчестър Юнайтед споделя, че " селесао " има нов гений в лицето на 21-годишния Родриго.
-->
" Родриго възпламени очите ми. Той е звезда. Бог му е дал дарбата да играе футбол. Красиво е да го гледаш по какъв начин играе ", сподели Каземиро от подготвителната база на Бразилия в Доха.

Обикновено Родриго работи по крилата или като централен нападател. Треньорите му обаче както на клубно, по този начин и на интернационално равнище споделят, че може да играе на всички места в предни позиции, което включва и в ролята на Неймар. Друг, който е впечатлил Каземиро, е атакуващият полузащитник на Уест Хем Лукас Пакета.

" Пакета е играчът, който се е развил най-вече. Той е доста динамичен, доста съвременен. Може да играе в средата на терена, като подправена деветка. За мен е привилегия да играя с него ", споделя Каземиро. Неизбежно обаче диалогът постоянно се завърта към Неймар.

" Ако продължаваме да приказваме за Неймар, ще приказваме дни наред за играча, който е той. Но ние имаме и други топ играчи. Понякога скърбя за съперниците ни, като се има поради големият брой варианти, с които разполагаме ", сподели Каземиро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР