Бойко Борисов направи цветущи коментари за актуални политически събития у

...
Бойко Борисов направи цветущи коментари за актуални политически събития у
Коментари Харесай

Шедьовър от Борисов! Коментар за Гешев и Барселонагейт

Бойко Борисов направи цветущи мнения за настоящи политически събития у нас.

" В последните 2-3 седмици за следващ път някой, който желае да прави политическа партия, стартира да се занимава с Бойко Борисов, нарушавайки и служебните си задължения. Очевидно е, че Гешев потегли да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков, с цел да дискредитира тези имена, тъй като му пречат на политическия план " разяснява Борисов.
-->
Той акцентира, че години наред не е имал имунитет, с което загатна, че, в случай че са желали да го проверяват, е можело да го създадат.

По мотив назначението на Борислав Сарафов за краткотрайно изпълняващ функционалностите на основен прокурор, Борисов сподели: " Нито съм избирал Сарафов, нито съм го чувал ". И добави, че няма нищо общо със свалянето на Гешев от поста, съобщи Нова тв.

Бойко Борисов отговори на репликата на самостоятелния народен представител Радостин Василев, че „ предходната седмица се е скрил като Зайко Байко ”. „ Кой ме назова Зайко Байко? Руди Гела ли? Две години и половина нас ни няма в ръководството и този Зайко Байко, който е ужасно рисков вълк, всява подобен боязън, че просто се разтрепервам. Като направи партия и се яви на избори, ще го последва същата орис, която я последваха всички други партии. ГЕРБ е яка, мощна ”, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и тематиката за „ Барселонагейт “. Запитан за какво е отказал да се подложи на ДНК тест, който да ревизира дали е татко на детето на модела Борислава Йовчева, Борисов отговори иронично: " Хайде да вземем ДНК на всички деца в София, желаете ли? ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР