Ботев сериозно работи по намирането на нов треньор. Вчера от

...
Ботев сериозно работи по намирането на нов треньор. Вчера от
Коментари Харесай

Ботев със сериозна оферта за Мъри

Ботев съществено работи по намирането на нов треньор. Вчера от клуба оповестиха, че новият треньор ще бъде разгласен до края на сегашния сезон, което значи, че най-късно към 7 юни отборът ще разгласи кой ще е новият ментор.
Прочетете още
Спортният публицист Борис Касабов съобщи в предаването " Пред Стадиона ", че Станимир Стоилов има сериозна оферта от Ботев. 

Ботев е предложил оферта с доста положителни финансови параметри на наставника, само че той към момента не е безапелационен дали ще поеме отбора. 

Стоилов към този момент води веднъж " канарчетата " в интервала 2013-2014. 

Станимир Стоилов е без тим, откакто изненадващо напусна Левски при започване на април, тъй като остана неудовлетворен от ръководството на клуба. 

Припомняме, че през вчерашния ден от клуба обявиха, че се разделят с сегашния си ментор Бруно Балтазар в края на сезона и неговият контракт ще бъде прекратне. Аут от клуба в края на сезона ще бъде и съветникът на притежателя Зингаревич - Азрудин Валентич. 

Отборът желае да обърне политиката през новия сезон и се чака новият ментор да е българин. Освен Мъри много коментирано име е и наставникът на Локомотив София Станислав Генчев. Ботев към този момент води договаряния с Генчев през зимата да поеме тима, само че тогава не се стигна до нищо съответно. С Генчев обстановката обаче ще бъде много по-лесна в този момент, тъй като се чака той да разтрогне контракта си с Локо София в края на сезона, тъй като президентът на клуба Иван Василев разгласи желанията си да напусне клуба. 

Ботев сега е на 10-та позиция и изпраща разочароващ сезон, макар че клубът е трети по бюджет след Лудогорец и ЦСКА. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР