Богатият бизнесмен Християн Гущеров няма намерение да продължава семейния си

...
Богатият бизнесмен Християн Гущеров няма намерение да продължава семейния си
Коментари Харесай

Християн Гущеров би шута на фолк дивата Мария, вижте причината (СНИМКА 18+)

Богатият предприемач Християн Гущеров няма желание да продължава фамилния си живот с фолк дивата Мария. Пред „ България през днешния ден “ той разгласи, че известната двойка е разграничена от 3 седмици. „ Развеждам се с Мария! Бракът ни завърши “, безапелационен е пред изданието предприемачът. Като главен мотив за крайното решение Гущеров показва, че известната фолк изпълнителка не желала да води фамилен живот, а предпочитала „ разголения “. Християн Гущеров очевидно е бил сърдит от палавите фрагменти, на които половинката му демонстрира прелести в видимо инцидентно снимани моменти от сцената или персоналния живот (виж снимката).

Бизнесменът признава, че много неща са се натрупали, преди да вземе решението за бракоразвод и акцентира, че не желае повече името му да се свързва с сходни неща.
 Християн Гущеров би шута на фолк дивата Мария, вижте повода (СНИМКА 18+)

„ България през днешния ден “ напомня, че около фамилния живот с богатия предприемач Мария очевидно е повишила стандарта си на живот. Това е видно и в музикалната й активност, където тя заснемаше видео клипове към новите си песни, което не е по силите на всички в жанра. Мария към този момент има зад тила си един бракоразвод, откакто се раздели с Димитър Андонов. Бракът им просъществува 5 години и докара до раждането на дъщерята на певицата Марая.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР