Близките на момичето настояват за справедливо наказаниеДве обвинения ще повдигне

...
Близките на момичето настояват за справедливо наказаниеДве обвинения ще повдигне
Коментари Харесай

Повдигнаха две обвинения на шофьора, прегазил 17-годишната Виктория

Близките на момичето упорстват за заслужено наказване

Две обвинявания ще повдигне на прокуратурата на водача на автомобила, прегазил 17-годишното момичето от Гърмен. Той е арестуван за 72 часа. Шестимата, свързани с нещастието, са подложени на детектор на лъжата, резултатите се чакат.

В квартал „ Кремиковци “ в Гърмен няма напрежение. В дома на почернената майка на 17-годишната Виктория са се събрали доста хора. Разказват ни, че я видели за последно в събота, когато се върнала от магазина, предава.

„ Имаше тука една остаряла жена умряла и сподели ми по този начин: „ Мамо, аз ще ходя до долу да виждам “ и както излезе щерка ми, повече не се върна “, споделя Зоя Огнянова, майка на починалата Виктория.

Според проверяваната версия момичето се качило в колата на някогашния си другар, само че в един миг пробвала да скочи и по този начин е ударена от различен автомобил с четирима младежи в него.

„ Тя е бягала там по полето, имало е някаква такава обстановка, при което е върната в колата отново, вътре дали е бита или не, това никой не може да каже, това могат да кажат проверяващите органи “, разяснява заместник-кметът на Гърмен Владимир Донков.

Шофьорът, блъснал Виктория, седнал зад кормилото след приложимост на опиати. Под въздействието им били и останалите в автомобила.

„ Тия хора, дето са го създали, би трябвало да се санкционират, тя желае правдивост, желае да се санкционират. 20 години затвор за тоя, дето го направи “, споделя близка на починалата Виктория.

Какво ще се случи със арестуваните, ще стане ясно откакто излязат резултатите от детектора на лъжата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР