Благотворителният концерт Българската Коледа вече има песен, написана специално за

...
Благотворителният концерт Българската Коледа вече има песен, написана специално за
Коментари Харесай

Дони и Нети създадоха песен за Българската Коледа

Благотворителният концерт " Българската Коледа " към този момент има ария, написана особено за акцията. " Заедно с теб " е по музика и текст на Добрин Векилов - Дони. За първи път онлайн химнът на Българската Коледа ще прозвучи по време на концерта в понеделник вечер в Народния спектакъл.

Песен за доверие, другарство, вяра. Текстът е основан единствено за ден, а смесен с нежната мелодия дава опция на всеки да разчете друго обръщение.
Дони: Вие ще би трябвало да го чуете просто. Нети: Това е като химн за добротата.
В осъществяването на песента вземат участие Софийската филхармония, Михаела Филева, Владимир Ампов - Графа, Нети, " Фондацията " и Детска вокална група " Бон-бон ".

Дони: Всеки се съгласи от едно изречение да взе участие в тази ария, което значи, че има някаква позитивна сила вътре. Никой няма никакви користни подбуди за присъединяване.
Тази година мотото на акцията е „ В поддръжка на избавения детски живот " и акцентът ще е върху продължаващото лекуване и рехабилитацията.

Дони: Музиката, текстът, нашето общо осъществяване да призове хората да дарят в тези два часа до момента в който тече концертът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР