История с продължение. Иван Кацаров от пловдивския квартал Кючук Париж,

...
История с продължение. Иван Кацаров от пловдивския квартал Кючук Париж,
Коментари Харесай

Откриха изчезналия Иван от Пловдив, не знае за продажбата на имотите ВИДЕО

История с продължение. Иван Кацаров от пловдивския квартал " Кючук Париж ", който бе в неопределеност близо половин година, е открит. Това научи GlasNews.

Мъжът пътува от Слънчев бряг към Пловдив, като е разпознат от другари и племенника си, които го чакат в града под тепетата.

 Иван твърди, че не е знаел за продажбата на парцелите му. Шокиран е от вестта, целият трепери.

57-годишният мъж от Пловдив бе в неопределеност близо шест месеца. Иван Кацаров бе видян последно в края на декември в квартал „ Кичук Париж “, където е живеел и оттогава никой не го бе виждал. Мъжът неотдавна бе разгласен за търсене от полицията, по сигнал на негови близки и съседи, които се свързаха с екипа ни с молба за помощ. По думите им, той бил жертва на имотна машинация и с него се е случило нещо неприятно.
Очаквайте детайлности! Повече по случая вижте в следствието на Тина Ивайлова:   За последно неговите съкварталци го бяха виждали в квартала, в който живее по Коледа. Живеел е в апартамент, който сега се ремонтира от нови притежатели, тъй като е продаден. Продадени са и още два жилището на Кацаров. Единствените родственици, с които поддържа връзка са братовчед му, който също се споделя Иван Кацаров и неговият наследник Димитър. От Съединени американски щати братовчедът на Иван направи послание, с което помоли всеки, който има информация за него да спомага.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР