Благодарение на нас Румен Радев стана президент, ние сме свързани,

...
Благодарение на нас Румен Радев стана президент, ние сме свързани,
Коментари Харесай

Нинова прогнозира по-трудна победа на Радев. Защо?

" Благодарение на нас Румен Радев стана президент, ние сме свързани, а успеха на Радев в този момент ще е по-трудна - и проф. Герджиков, и Лозан Панов не са за подценяване. Първият път значително Радев беше безалтернативен ". Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Задължително би трябвало да създадем държавно управление. Президентските избори изместват парламентарните, само че значителните въпроси се вземат решение в Народното събрание, значими са стратегиите на партиите. Странен е фактът, че " Продължаваме промяната " подписват предизборно съглашение без да са посочили стратегия, единствено разбрахме, че дадоха постове ", добави Корнелия Нинова.

По думите ѝ няма нова конспирация по оста президентство - Позитано, защото съгласно Нинова " надали президентът знае какво прави всеки регионален шеф в страната ".

" Ще решим въпроса със постройката по правосъден ред ", разясни водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разяснява и тематиката с досиетата " Пандора ". " Няма да повлияе доста на предизборната акция, би трябвало да се направи следствие, да се вземат по-сериозни ограничения, казусът е продължителен. Истинското решение е закриването на офшорните зони ", разгласи Нинова.

По думите ѝ тематиката за правосъдната промяна стои на дневен ред.

" Ако Народното събрание се образува втората половина на ноември ще имаме късо време за бюджета, настояваме да се стартират диалози за бюджета за 2022 година. Необходимо е понижаване на Данък добавена стойност на енергоносителите, би трябвало да се понижат налозите. Раздават се постове, това не е работещо. Ние поддържаме Радев, само че няма да спестим рецензия към служебния кабинет. Нито едно държавно управление - нито служебно, нито постоянно, е " свещена крава ", добави Корнелия Нинова.

Тя означи, че водачите на листи на идните избори са разисквани с локалните структури. По думите на Корнелия Нинова следва разширение с още 3 партии на огромната лява коалиция.

" Когато стане факт, ще го оповестя ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР