Бизнесменът Пламен Бобоков, който заедно с брат си Атанас Бобоков

...
Бизнесменът Пламен Бобоков, който заедно с брат си Атанас Бобоков
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Пеевски ни е посочил, решил е да открадне Монбат

Бизнесменът Пламен Бобоков, който дружно с брат си Атанас Бобоков е обвинен по дело за противозаконен импорт и предпазване на боклуци, твърди, че зад офанзивите срещщу тях стои депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, който опитал да им открадне бизнеса с преправка на скрап.

" Моята информация е, че сме посочени от Пеевски, тъй като е решил да си открадне " Монбат ". Той към този момент е завладял " Елбат " - главния съперник на " Монбат " в преработката на оловна скрап. След като можеш да унищожиш банка и обществено да я окрадеш, няма проблем да окрадеш и дружество ", споделя предприемачът в изявление за " Дневник ".

Бобоков дефинира обвиняванията на прокуратурата като чудовищна неистина. Независима инспекция на интернационалната адвокатска адвокатска фирма " Волф Тайс " не била разкрила никакви еконарушения в активността на компаниите му.

Неговата версия е, че бизнесът с отпадъците напълно се управлява от ръководещите, а вносителите даже не прибирали облагата. Истината все в миналото ще излезе нескрито, няма по какъв начин да остане скрита " в бункерите на хотел " Берлин ", " Банкя " и " Бояна ", има вяра предприемачът.

По думите му по-голямата част от бизнеса у нас " е въз основа на машинация - като започнеш от кръговете на бай Ахмед и стигнеш до кръговете на бате Бойко ". Двамата обаче били " невръстни дечица, съпоставени с олигарха Пеевски ".

" Ние сме посочени като цели и проведената държавна машина за гнет и принуждение, дружно с проведената медийна група на Пеевски за всеобщо насаждане, работят в цялостен синхрон. Държавата се управлява от мафията, която управлява прокуратура, изпълнителна власт и част от правосъдната ", декларира Бобоков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР