Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сравни нападателя на

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сравни нападателя на
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд сравни нападател на Челси с Митко Бербатов

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд съпостави нападателя на Челси Кай Хавертц с Димитър Бербатов, само че англичанинът съобщи, че германецът би трябвало да стане още по-безпощаден.

Кай Хавертц дойде в Челси от Байер Левркузен за 71 милиона паунда през лятото, само че съумя да осъществя единствено един гол от началото на сезона във Висшата лига и му бе належащо известно време, с цел да се приспособява към изискванията на британския футбол.

21-годишният футболист през вчерашния ден сътвори обстановката за попадението на Хаким Зиеш при успеха на Челси над Атлетико Мадрид в Шампионската лига.

Рио Фърдинанд има вяра, че макар проблемите при започване на сезона, немският национал ще се трансформира в състезател, който бе добре прочут в Бундеслигата.

„ Отне му време, с цел да се приспособява. Нормално е, не всички се приспособяват бързо. Той е един от тях и му бе належащо време. Но мисля, че сами виждате, качеството при него е налице. Наблюдавахме го в Байер Леверкузен и знаем, че е извънреден гений “, съобщи Фърдинанд.

„ В последна сметка Хавертц ще стигне надалеч. Той е футболист, който има положително чувство за играта. Напомня ми за Димитър Бербатов. Толкова е добър, спокоен и събран. Мога да кажа, че е копринен, от време на време играе на ръба на играта си и се носи в близост. Прилича ми на положително момче и желая да видя безмилостната му страна “, добави още той.

Rio Ferdinand compares ‘silky’ Chelsea star Havertz to former Man Utd team-mate Berbatov but urges him to get stuck in
— The Sun - Man Utd (@SunManUtd)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР