Това да наречеш собствената си държава „блато“ показва огромен огромен

...
Това да наречеш собствената си държава „блато“ показва огромен огромен
Коментари Харесай

Георг Георгиев, ГЕРБ: Да наречеш държавата си блато показва огромен дефицит на отговорност

Това да наречеш личната си страна „ тресавище “ демонстрира голям огромен недостиг на отговорност и политически такт. Непримиримостта към сходно отношение към страната ни и то от страна на българския президент Румен Радев е наше морално обвързване. Това сподели пред осмия университет на Старейшини ГЕРБ ръководителят на Младежи ГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев.

„ Как този човек на следващия ден по време на визитите си в чужбина ще съставлява и показва България? И пред непознатите президенти и министър председатели ли ще споделя, че България е тресавище? Аз не разбирам по какъв начин може да си претрупан с голямата отговорност на гласовете на българските гласоподаватели и тъкмо в аулата на Пловдивския университет да заявяваш, че страната, на която си президент, е „ тресавище “. Недопустимо е да отнемаш националната горделивост и самочувствието навръх младежите “, разяснява още Георгиев.

В същото време всички европейски водачи и страните им оцениха по най-голям метод триумфите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, сподели Георг Георгиев. Според заместник-външния министър, само за Българска социалистическа партия и президента Румен Радев българското председателство е несполучливо, тъй като целят да изведат някакви странни политически дивиденти, представяйки председателството като крах на ръководещите, само че и на страната като цяло. За нас обаче е значима на първо място оценката на българските жители и на нашите евроатлантически сътрудници, акцентира Георгиев и добави, че те признават нашите триумфи и опциите на България да бъде действителен и главен фактор за сигурност и непоклатимост на Балканите и в Европа.

Председателят на Младежи ГЕРБ поздрави всички участници в семинара на Старейшини ГЕРБ и им благодари за дейното им присъединяване в създаването на управническите цели на ГЕРБ и помощта, която оказват на останалите структури на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР