Поп звездата отслабна със специална гладна диета, с която се

...
Поп звездата отслабна със специална гладна диета, с която се
Коментари Харесай

Отслабналата Кристина Агилера се превърна в същинска гад!

Поп звездата отслабна със специфична гладна диета, с която се втали с 18 кг. Певицата твърди, че се лимитира с 1600 калории дневно, като в същото време прибавя зеленчуци и плодове към менюто, изключвайки сладкиши, бързи храни и други елементарни въглехидрати.

Агилера също по този начин е почнала да тренира бокс и йога, прави и кардио тренировки по няколко пъти в седмицата. Резултатът, наподобява, оправдава всички упования на Кристина, само че има и своите отрицателни последици.

Вътрешен човек описа с какъв непряк резултат от това недояждане са се сблъскали и околните на певицата, и хората от екипа й. Оказва се, че поради непрекъснатото възприятие на апетит Агилера е в извънредно неприятно въодушевление. Както споделят старите хора у нас, до обед тя е ядосана на себе си, а следобяд на всички останали. Тя е все по-кисела, от време на време даже и нападателна, а държанието й към близките е безусловно непоносимо.

Основният удар, несъмнено, пада върху избраникът на Кристина – Мат Рътлър.

„ Тя се заяжда с хората и няма грам самообладание. Всички са уверени, че гладът е отговорен за непрекъснато неприятното й въодушевление. Мат е горделив, че тя влезе в такава страхотна форма, обаче щеше да си живее по-добре с нея, в случай че беше останала дебела “ – твърди източник, непосредствен до двойката.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР