Бившият защитник на Барселона бе арестуван сутринта по подозрение за

...
Бившият защитник на Барселона бе арестуван сутринта по подозрение за
Коментари Харесай

Арестуваха Дани Алвеш по обвинения в сексуално насилие

Бившият бранител на " Барселона " бе задържан сутринта по съмнение за полов тормоз над млада жена в нощния клуб Sutton в Барселона на 30 декември. Това се случи в каталунската столица към 10 сутринта локално време.

Най-титулуваният футболист в света се яви в полицейския сектор Лес Кортс за разпит. След задържането Дани ще бъде предаден на съд. 39-годишният бранител на мексиканския " Пумас " ще бъде изправен пред арбитър, който ще дефинира мярката му - дали ще остане в ареста, или ще бъде пуснат на независимост.

Според жалбоподателката, Алвес, който е бил на отмора в Барселона след присъединяване си на международното състезание в Катар като част от бразилския народен тим, се е доближил до младата жена в нощния клуб и без нейното единодушие е пъхнал ръката си под бельото й. Според показанията на жертвата, когато съумяла да се измъкне от футболиста, тя уведомила приятелите си и защитата на нощния клуб, които се свързали с каталунската полиция.

След обвиняванията Дани удостовери, че е бил в Sutton Club на 30 декември, само че отхвърли да е направил нещо неправилно. " Никога не съм нахлувал в персоналното пространство на хората. Това е опит да се навреди на мен и околните ми ”, сподели някогашният състезател на " Барса ".

По време на кариерата си бранителят е играл още за " Севиля ", " Ювентус ", " Пари Сен Жермен " и " Сао Пауло ". През 2022 година футболистът подписа контракт с мексиканския клуб " Пумас ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР