Бившият временен шампион в лека категория на UFC Джъстин Гейджи

...
Бившият временен шампион в лека категория на UFC Джъстин Гейджи
Коментари Харесай

Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър си спретнаха жесток бой

Бившият краткотраен първенец в лека категория на UFC Джъстин Гейджи се оправи с Майкъл Чандлър, съобщи mma.bg. Двамата премериха сили в първата борба от основната карта на UFC 268, което се организира в Ню Йорк. Двамата си спретнаха жесток пердах, който за изненада на всички стигна до съдийското решение.

Гейджи беше по-активен и имаше по-добрите положения, което му донесе успеха - (29–28, 29–28, 30–27).

В началото на срещата Гейджи вкара ритник и получи кроше. Джъстин залъга Чандлър, че ще го събаря, след което двамата размениха ритници. Тежки удари от двете страни и брутални ритници. Кроше от Гейджи, който поема две десни бомби от Чандлър. Ляво кроше от Гейджи, а Чандлър пробва летящо коляно, след което композиция от удари. Гейджи е засегнат до мрежата, само че все пак вкарва бомби. Чандлър вкарва здрави удари в тялото по време на клинч. Майкъл пробва да придвижи багра на земята, само че не съумява. Ритници от Гейджи и завършек на рунда.

Във втория рунд Гейджи стартира с композиция, а Чандлър вкарва джабове. Гейджи вкарва ритник и ъперкът, с което праща Чандлър в нокдаун. Майкъл хваща крайници на Гейджи и се бори за оцеляване. Джъстин е доста по-добър в този рунд и напряко смазва своя противник. Комбинация от удари, след което и ритници от Гейджи. Чандлър му бърка в окото, след което му вкарва удар, а Гейджи е гневен на рефера, който му дава единствено няколко секунди отмора. Край на доминантен рунд от Гейджи.

В последния рунд Гейджи вкарва тежък ритник на Чандлър, който сменя гарда. Тежките замени на удари продължиха и в този рунд. В този рунд също по-доброто беше на страна на Гейджи, който извади от строя водещия крайник на Чандлър. Майкъл колкото да си стоеше на крайници, само че му прави чест, че се би до самия край. В последна сметка Джъстин завоюва с единомислещо решение - (29–28, 29–28, 30–27).

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР