Бившият треньор на ЦСКА и Черно море - Александър Станков,

...
Бившият треньор на ЦСКА и Черно море - Александър Станков,
Коментари Харесай

Александър Станков за мача с Черно море: ЦСКА изглежда с една идея по-добре от миналата година

Бившият треньор на ЦСКА и Черно море - Александър Станков, приказва пред " Тема Спорт " преди мача на двата отбора от следващия кръг на Първа лига:

" Този дуел постоянно е изпълнен с огромен заряд. Очаквам забавен мач, макар че ЦСКА към момента не убеждава, само че стартира сезона с положителни резултати като точков актив. Черно море постоянно са имали постоянен тим и треньор, който доста почитам. Тръгнаха обаче малко нерешително, само че все пак " моряците " си остават измежду водещите тимове и ми харесва по какъв начин играят. Оспорван дуел ще бъде, въпреки че ЦСКА има по-позитивен баланс във Варна в последните години. Въпреки всичко дуелът за ЦСКА ще е доста тежък.

Отборът, който играе по-решително и по-смело, ще победи. ЦСКА наподобява с една концепция по-добре от предходната година и в лицето на Али Соу разполагат с човек, който, в случай че има ден, може да реши дуела.

Добър е жребият за ЦСКА в Лига Европа. Противникът не е лек, натрупа богат опит в евротурнирите. Но моментното положение на БАТЕ не е това, което беше преди няколко години. Абсолютно реализуем противник, още повече, че в случай че ЦСКА се оправи с този тим, по-късно го чака доста по-слаб конкурент ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР