Ювентус е уволнил старши треньора си Масимилиано Алегри с незабавен

...
Ювентус е уволнил старши треньора си Масимилиано Алегри с незабавен
Коментари Харесай

Ювентус уволни Алегри

Ювентус е уволнил старши треньора си Масимилиано Алегри с неотложен резултат, заяви италианският публицист Фабрицио Романо, а малко по-късно това направиха и от клуба.
Прочетете още
Това се случва по-малко от 48 часа, откакто „ бианконерите “ завоюваха Купата на Италия с победа с 1:0 над Аталанта на финала.

От Ювентус публично потвърдиха, че повода е държанието на италианския експерт след финала с бергамаските, когато нагруби публицист.

Италианските медии оповестяват, че Алегри е имал среща с управлението на клуба, като на нея е станало ясно, че той няма да остане отпред на отбора.

Масимилиано Алегри застана отпред на Юве през 2014 година и се раздели с отбора през 2019, а през 2021 се завърна, като последният му мач бе и извоюваният край за Купата.

56-годишният треньор донесе на " Старата госпожа " 5 трофеи от Серия А, 5 Купи на Италия, 2 Суперкупи на Италия и изведе отбора до два финала в Шампионска лига.

Временно до края на сезона уругваецът Паоло Монтеро ще води Ювентус. От клуба не престават да работят по привличането на наставника на Болоня Тиаго Мота, написа dsport.bg. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР