Бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров изказа предположение, че убиецът

...
Бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров изказа предположение, че убиецът
Коментари Харесай

Гяуров: Убиецът от Нови Искър може да има съучастник

Бившият началник на разузнаването Димо Гяуров изрече съмнение, че килърът от Нови Искър Росен Ангелов най-вероятно в действителност е направил шесторното ликвидиране, само че може да е имал съизвършител.

„ Като няма живи очевидци, по какъв начин има ясни заключения какъв е тъкмо претекстът “, запита той пред Би Ти Ви (bTV). Гяуров уточни, че има вяра, че Ангелов е килърът, само че обстоятелствата към закононарушението може да са разнообразни от тиражираните:

„ Няма да се изненадам, в случай че не е самичък, в случай че има съизвършител, само че в този момент доста комфортно затваряме досието.

Когато не можеш да наредиш пъзела, не си разрешаваш да правиш заключения и да ги даваш на публиката “.

Експерти: Росен Ангелов въобще не е бил търсен

Росен Ангелов открит мъртъв с револвер в ръка

Свидетел: Росен Ангелов беше доста раздразним и загадъчен

Той означи, че има подозрения и към посоченият за оръжие на убийството малокалибрен револвер. Гяуров изясни, че в тази ситуация приказваме за дребен патрон с дребен барутен заряд, а също така самоделният заглушител извънредно затруднява прицелната пукотевица. Не е ясно и за какво стъклото на джипа на разстреляното семейство е било разрушено, в случай, че се твърди, че килърът е взел ключовете от автомобила.

„ Нека проверяващите не се сърдят, че обществото разяснява, а да се вгледат в себе си за какво няма доверие “, прикани ексшефът на разузнаването. По думите му е „ повече от срамно “ Ангелов да бъде открит в дома, в който преди 9 години е било осъществено блудството, за което е бил наказан. „ Никой не го е търсил и той не се е крил – това е срамното, по какъв начин след това да има доверие “, разяснява Гяуров.

„ Никой не има вяра освен във опцията Министерство на вътрешните работи да си свърши работата, в способността на проверяващите да доведат нещата до дъно ,

никой не има вяра в упоритостта на служителите на реда “, съобщи той.

Майката на убития Боби: Росен е изкупителна жертва

Къде сбърка законът с Росен Ангелов, търсят го трето денонощие

По отношение на показното ликвидиране на предприемача Петър Христов, Димо Гяуров разяснява, че по-скоро не би правил връзка сред властта и закононарушението. Според него става въпрос за конфликт на ползи и възмездие, като добави, че медийни изявления са свързвали Христов с „ огромна група от подземния свят от началото на прехода “.

Бившият шеф на Националната разследваща работа разяснява, че огромна част от този вид убийства са останали неразкрити.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР