Бившият кмет на втория по големина украински град Харков Михайло

...
Бившият кмет на втория по големина украински град Харков Михайло
Коментари Харесай

Бивш проруски кмет на Харков премина на страната на Киев

" Бившият кмет на втория по величина украински град Харков Михайло Добкин мина на страната на Киев ", съобщи Скайнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7419

Британската осведомителна организация се базира обява на украинска медия в " Туитър ".

" Преди войната Михайло Добкин бе един от най-ноторно известните проруски политици. Сега той театралничи, облечен в униформа на Въоръжените сили на Украйна. Неговото прекосяване на страната на Киев може и да не е на 100% същинско. Въпреки това то демонстрира по какъв начин саморазрушителната инвазия на Владимир Путин сплоти Украйна ", написа Business Ukraine magazine в системата за микроблогове.

Добкин е роден през 1970 година Той бе кмет на Харков от 2006 до 2010 година След това Добкин бе шеф на Харковска област. След бягството на промосковския украински президент Виктор Янукович в Русия при започване на 2014 година Добкин се кандидатира за президент и взе 3% от гласовете. През 2014 година той стана народен представител в Народното събрание в Киев от проруската Партия на районите. През 2020 и 2021 година той се опита да стане още веднъж кмет на Харков.

Добкин жигосах нашествието на Русия против Украйна на втория ден от нейното начало. 

Before the war, Mykhailo Dobkin was one of Ukraine’s most notorious pro-Russian politicians. He is now posing in Ukrainian uniform. His conversion may not be 100% authentic, of course, but it nevertheless illustrates how Putin’s self-defeating invasion has united Ukraine
— Business Ukraine mag (@Biz_Ukraine_Mag)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР