Бившият капитан на българския национален тим Димитър Бербатов засипа с

...
Бившият капитан на българския национален тим Димитър Бербатов засипа с
Коментари Харесай

Димитър Бербатов засипа с похвали тима на Лудогорец

Бившият капитан на българския народен отбор Димитър Бербатов засипа с похвали отбора на Лудогорец, който победи с девета поредна купа у нас. Бившият ас на Манчестър Юнайтед бе потърсен за изявление от румънските медии, в което приказва за представянето на румънските футболисти в редиците на „ орлите”, както и като цяло за развиването на клуба.

„ Лудогорец завоюва девет следващи трофеи в България и всяка една от тях е напълно заслужена поради метода, по който е проведен клуба и метода на игра. Отборът записа и някои страхотни резултати в Шампионската лига, тъй че заслужават всичко, което са постигнали. Клубът има доста положително скаутско звено, което разрешава да бъдат привличани положителни футболисти от чужбина. Някои по-късно напущат, което генерира спомагателни приходи”, разяснява Бербатов.

Относно румънците в тима, Бербатов споделя: “Моци, Григоре и Кешеру са положителни играчи за Лудогорец. Кешеру бележи доста в България и това е необикновено. Моци пък е един от най-хубавите бранители в тима от години. Според мен в България те се усещат като вкъщи си. Оказаха се положителни прехвърляния за клуба и способстваха за мачовете в Шампионска лига и при спечелването на толкоз доста трофеи. Понякога играчите намират вярното място, където се усещат добре и остават там за 10 години да вземем за пример. Знаеш, че това място е положително за теб и не желаеш да напуща. В случая с Кешеру, когато бележиш толкоз доста и играеш постоянно в Шампионска лига седмица след седмица, за какво да искаш да вървиш някъде другаде?”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР