Бившият кандидат за президент на САЩ и държавен секретар Хилъри

...
Бившият кандидат за президент на САЩ и държавен секретар Хилъри
Коментари Харесай

Хилъри Клинтън пишр политически трилър

Бившият претендент за президент на Съединени американски щати и държавен секретар Хилъри Клинтън в този момент влиза в ролята на публицист. Тя написа политически трилър с известната канадска писателка Луиз Пени, оповестиха от издателството " Simon&Schuster ".

" От най-продаваните създатели, Хилари Клинтън и Луиз Пени идват с разказ, изпълнен с ненадмината тръпка и непостижим опит от кухнята в ромата " Държава на терора " ( " State of Terror " ), се споделя в известието, оповестено на страницата на издателството.

Този настоящ политически трилър е изцяло нова територия за Пени, която е най-известна със комплицираните си мистерии за убийства, протичащи се в спокоен канадски град. Но в лицето на Хилъри Клинтън тя има политически деец, който да ѝ помогне да оформи сюжета.

Книгата би трябвало да излезе на 12 октомври тази година. Главният воин ще бъде държавен секретар на Съединени американски щати, неотдавна назначен на тази служба в администрацията на президента, който в миналото е бил неин противник.

I'm thrilled to be writing my first book of fiction with Louise Penny, one of my favorite authors and a dear friend. Get ready for some high-stakes diplomacy and treachery.
— Hillary Clinton (@HillaryClinton)
" Историята наблюдава одеве назначен държавен секретар, който се причислява към администрацията на своя противник, спечелил изботите след години на неустойчивост, отслабила доста нацията и външната политика на страната. Поредица от терористични офанзиви хвърля в безпорядък международния ред, а на държавния секретар е предоставено да събере екип за разплитане на смъртоносната тайна скица, деликатно създадена, с цел да се възползва от американското държавно управление и да го сложи в позиция на рисково откъснало се от действителността и властта, на място, което е от голяма значимост. Този трилър, с интернационалните интриги с високи залози, включва подмолни игри и световна драма, подплътени с обстоятелства и елементи, които единствено вътрешен човек може да знае ", се споделя в рекламата на уеб страницата на издателя.

„ Когато ми беше препоръчано да наапиша политически трилър дружно с моята другарка Хилари, не можах да кажа задоволително бързо„ да “. Преди да стартираме, говорихме за нейното време като държавен секретар. Кой е бил най-лошият ѝ призрачен сън? „ Държава на терора “ е отговорът, споделя Пени в изказване.
Снимки: shutterstock и EPA/БГНЕС  Хилъри Клинтън пишр политически трилър

Това не е първата книга на Хилъри Клинтън. Последната ѝ творба, записките " What Happened ", е оповестена през 2017 година от същото издателство " Simon&Schuster " и се трансформира в бестселър.Писателката Луиз Пени е известна със своите детективски романи.

Партньорството сред двете е извънредно, само че не и невиждано. Поджанрът към този момент е разпространяван от брачна половинка на Хилъри, някогашния президент Бил Клинтън, който написа трилърът „ Президентът липсва “ ( “The President Is Missing " ) взаимно с Джеймс Патерсън през 2018 година

Романът, оповестен от няколко издателства, се продаде в над 2 милиона копия в Северна Америка и беше най-продаваната книга за фантастика за възрастни през 2018 година Това лято те пишат и продължение, озаглавено „ Президентската щерка “ ( “The President’s Daughter”), което за в този момент е оповестено, че ще излезе в 1 милионен тираж.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР