Бившият евродепутат Николай Бареков подаде сигнал до главна прокуратура. Поводът

...
Бившият евродепутат Николай Бареков подаде сигнал до главна прокуратура. Поводът
Коментари Харесай

Бареков с въпроси до прокуратурата за пияния Джамбазки

Бившият евродепутат Николай Бареков подаде сигнал до основна прокуратура. Поводът този път е хванатият да кара в нетрезво положения Ангел Джамбазки. В документа се показват подозрения за съществуване на корист с въздействие и манипулиране на кръвна проба за съществуване на алкохол за прикриване на закононарушение, осъществено от лицето, което към сегашния миг е член на Европейския парламент.

Бареков счита, че има основателни подозрения и за това, че не са спазени условията на Наредба № 1 от 19 юли 2017 година за реда за определяне използването на алкохол. " Според същата кръвната проба за съществуване на алкохол в кръвта на евродепутата Ангел Джамбазки е следвало да бъде дадена в ЦСМП- Самоков в границите на 45 минути след осъществяване на инспекцията, само че съгласно наши източници нито на 07.12.2019 година, нито на 08.12.2019 година в регистрите на ЦСМП няма регистриран подобен случай ", се споделя в сигнала като се акцентира, че подозрения за корист с въздействие и опит за прикриване на случая основава и фактът, че и от РУП-Самоков мълчат по този случай.

В документа се упоменава още, че съгласно народен представител от партия АТАКА Ангел Джамбазки в нарушаване на Наредба № 1 от 19 юли 2017 година е дал кръвна проба за съществуване на алкохол в кръвта във Военно здравна академия /ВМА/. Важно е тук да се означи, че обществено прочут факт е, че лечебното заведение е подчинено на Красимир Каракачанов, който с изключение на съпартиец на лицето Ангел Джамбазки е и вицепремиер и министър на защитата, което основава основателно подозрения за очевидна корист с въздействие и опит за прикриване на закононарушение, осъществено от представител на властта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР