Битовизмите убиват любовта - познато ли ви е това твърдение?

...
Битовизмите убиват любовта - познато ли ви е това твърдение?
Коментари Харесай

7 мъжки навика, които убиват любовта

Битовизмите убиват любовта - познато ли ви е това изказване? И поетът Владимир Маяковски открива, че лодката на фамилното благополучие най-често се разрушава в тях, и животът го демонстрира.

Но кои са най-дразнещите мъжки привички, които могат да угасят даже най-пламенната женска обич?

Липса на внимание

Той се прибира вечер и я пренебрегва искрено. Сяда да вечеря самичък, заравя глава в телефона си или се втренчва в тв приемника. Това понижава внезапно любовния пламък. Или още по-лошо: трансформира своята годеница в слугиня и изисква тя да го обгрижва. Не е добре, когато мъжът „ дърпа одеялото към себе си “, само че е позната картинка.

Склонни сме да разбираме мъжете – напрежението е огромно, изтощени са, имат потребност малко да помълчат, да се усамотят, само че това не е мотив да се държат дистанцирано и жестоко, въпреки всичко.

Няма смисъл да започваме анализ на случката, в действителност тя не е една, не са и две, само че в случай че тръгнем да проучваме, възмущението ще вземе превес.

Обаче е неотложно да се приказва за това, когато мъжът е подготвен за разговор. В устрема си да потушават споровете, множеството дами може да не подемат тематиката и да си страдат в ъгъла. Може също по този начин диалогът да не помогне, а тези обстановки да се повтарят ден след ден.

Тогава към този момент изпъква въпросът дали това ли е мъжът, с който тя желае да бъде и да прекарва живота си по ъглите. Защото мъжът, който обича, даже да има в действителност неприятни моменти, може да се вземе в ръце, да се извини, да се постарае да прояви благо отношение. Ако изиска.

Но в случай че счита, че неуважителното отношение е обикновено, а дамата просто е идеализирала взаимния им живот, е време да се огледа трезво на нещата. Понякога това е метод на мъжа да каже, че към този момент не обича тази жена. Когато не се вълнува какво желае тя, когато не желае да прекарва с нея свободното си време, евентуално няма съществени планове. И усеща.

Мъжете по принцип са много откровени – не изпитват ли пристрастеност и любов, даже сексът не избавя ситуацията, тъй като не е нищо друго, с изключение на рутина.

Някои си признават почтено, че живеят с дамите си, тъй като е по-удобно, само че такива връзки са страшни.

Понякога неналичието на внимание и обвързаност не е безусловно знак, че любовта е изтляла, само че от време на време тази липса е показателна, въпреки да се показва в банални, дребни неща.

Вдигнатата дъска на тоалетната паница, пастата за зъби, която той все оставя отворена, са емблематични мощно дразнещи образци, само че има и други, които карат дамите да изпаднат в обективен яд:

Раз хвърляни облекла -  Прибирането на чорапи, ризи, обувки и какво ли още по местата им носи подозрително наслаждение на дамите, и от време на време може не просто да ги накара да тъгуват, само че и да ги разяри.

Забравяне  - От заплеснатост или съзнателно, само че той към този момент втори месец не поправя душа, отсрочва за „ на следващия ден “ монтирането на щорите и по този начин нататък, сещате се.

Мания за спестяване  - По някаква причина някои мъже са в положение да икономисват за кола в продължение на години, да прибират пари " за черни дни ", и постоянно намират причина да отсрочат някаква покупка, която значи доста за дамите им. Интересното е, че в множеството случаи тези спестявания отиват за мъжки играчки.

Живот онлайн  - Зависимостта към компютърни игри, която доста мъже развиват, е не просто нездравословна за тях, само че и обсебването им нервира техните половинки, като „ нервира “ е меко казано.

Пренебрежение към домакинската работа  – Онзи, който в миналото си е решил, че миенето на ваната, търкането на печката и почистването на дивана от изплъзналите се спагети са „ женска работа “, си е напряко за пердах.

Самовлюбеност –  тук нещата може да наподобяват не чак толкоз зле, тъй като няма жена, която да не желае мъжът ѝ да наподобява прекрасен, подреден, магнетичен и да се грижи за себе си. Но когато той прекалява с висенето пред огледалото, когато го хващате да репетира игриви усмивки, би трябвало да ви звънне сигнален звънец.

Източник: Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР