Биреният концерн Бъдуайзър разположи из Кливлънд 20 хладилника, пълни с

...
Биреният концерн Бъдуайзър разположи из Кливлънд 20 хладилника, пълни с
Коментари Харесай

Безплатна бира в Кливлънд…ако някога отново спечелят

Биреният тръст Бъдуайзър разположи из Кливлънд 20 хладилника, цялостни с негова продукция. Съдържанието им ще бъде раздадено на почитателите на „ браунс”, само че към този момент остава под ключ и опасано с дебели вериги. Хладилниците ще бъдат отворени когато/ако перманентните новобранци в НФЛ още веднъж завоюват мач от постоянния сезон.

Ако се съди по скорошната им история това ще е много сложна задача. Миналата година те станаха едвам вторият тим в историята на НФЛ изгубил всичките си 16 мача. През 2016-а Кливлънд бяха с индикатори 1-15, като победиха Сан Диего с 20:17 на Бъдни вечер. Иначе казано, „ браунс” имат единствено един извоюван мач от 11 октомври 2016 година насам!

Общият брой на бутилките, които ще бъдат изпити от изстрадалите почитатели, е 2000. Бройката наподобява скромна, само че два алкохолни случая от спортната история на града са предиздвикали Бъдуайзър да бъдат деликатни.

На 4 юни 1974 година бейзболният мач Кливлънд – Тексас е преустановен при затварянето на деветия ининг при резултат 5:5 , когато пияни почитатели на домакините нахлуват на терена, открадват базите и стартират да постановат всеки, изпречил се на пътя им. Причината за експанзията е погълнатият алкохол – същата вечер бирата се продава на цена от 5 цента на бутилка!
27 години по-късно, на 16 декември 2001 година, теренът на стадиона в Кливлънд е посипан с бутилки, откакто почитателите на „ браунс” вземат решение, че тимът им е ощетен в мача с Джаксънвил. „ Ягуарите” печелят 15:10 , само че са изведени с полицейски кордон. Оттогава датира и възбраната да се продава бира след края на третата четвъртина на мачовете от НФЛ. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР