Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел очаква с нетърпение

...
Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел очаква с нетърпение
Коментари Харесай

Себастиан Кел за Белингам: Не бях изненадан, че той веднага пое толкова важна роля

Спортният шеф на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел чака с неспокойствие да се срещне още веднъж с Джуд Белингам във финала на Шампионската лига в събота, против новия му клуб Реал (Мадрид).

Английският национал игра за Дортмунд от 2020 до 2023 година и по-късно напусна в посока " Сантяго Бернабеу " за 100 милиона евро. Там той незабавно стана сензация и завоюва испанската Ла Лига.

" Това е фантастична история. Джуд се реалокира от нас в Мадрид и година по-късно се изправяме един против различен на финала на Шампионската лига. Това е съвсем изтъркано ", показа Кел в изявление за спортното списание Kicker.

" Не бях сюрпризиран, че той незабавно пое толкоз значима роля. Защото познавам уменията му като състезател, само че също по този начин и невероятната му персона. Разбрах, че няма да мине доста време, преди той да остави своя отпечатък в Реал ", добави спортният шеф.

В събота на " Уембли " Белингам може да помогне на Реал да завоюва рекордната 15-а европейска купа против Борусия, който подвигна трофея през 1997 година и загуби решаващия дуел през 2013 година на " Уембли ", против огромния си противник Байерн (Мюнхен).

" Джуд ще се радва да ни види всички още веднъж на Уембли. Но също по този начин знам какво го кара да работи: Той ненавижда да губи. Но се надяваме, че ще би трябвало да се оправи с това денем. Ние го познаваме добре - и също по този начин знаем по какъв начин да го обезвреждаме по един или различен метод ", приключи Кел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР