Крими фигурата Даниел Стефанов- Дани Дъмпела е бил провокиран за

...
Крими фигурата Даниел Стефанов- Дани Дъмпела е бил провокиран за
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Дъмпела бил провокиран за боя в заведението

Крими фигурата Даниел Стефанов- Дани Дъмпела е бил предизвикан за багра в заведение, за което беше арестуван неотдавна. Lupa.bg научи, че това ще е главната теза на юриста му по време на делото, което следва. Юристът ще се опита да потвърди на съдиите, че Дъмпела е раздавал юмруци при самоотбрана. 

Lupa.bg първа написа, че въргалът най-вероятно е тръгнал поради гаджето на Даниел - фолкпевицата Ариа. До този миг от полицията крият детайлности за конфликта, а те ще станат ясни едвам когато делото влезе в зала. 

Медията ни разбра, че Ариа и Дъмпела са от много време дружно, само че те криели дълго време любовта си. Едва неотдавна Стефанов почнал да приказва пред близки хора какъв брой благополучен е с тази жена. 

Другата версия за сбиването е, че той е срещнал остарял противник, с който имали взимане предоставяне поради отминали в предишното наркоинтереси. 

Дани Дъмпела беше в предишното водач на проведена незаконна група, близка и под контрола на мощни фактори в някогашната формация ВИС, написа в докладите на Министерство на вътрешните работи.

Говори се, че е бил със статут на действен управител, който обаче можел да взима независими решения за продажба и трафик на дрога.

Отговарял за бригада от 20 индивида, разграничени на ВИП и „ улични ”. „ Випаджиите ” продавали единствено кокаин на цена 140 лева на грам. Чистата облага на структурата на Дъмпела в положителните им години е била 80 лева на грам, като тя идвала след мощно разреждане на кокаина.

През 2010 година Дъмпела се пробва да стане част от групата на Йоско от Костинброд, само че нещата не се получават.

През пролетта на 2011 година почнал самичък да популяризира клюки, че е част от групировката на Златко Баретата и даже се употребил с неговата персонална поддръжка.

Дъмпела е засичан в разнообразни клубове в Студентски град, като ченгетата са уверени, че е разпространявал дрога.

Даниел Стефанов-Дъмпела бе задържан за 72 часа. Белезниците щракват на ръцете му след сборичкване в столицата преди няколко дни.

Обискирано е жилището на Дъмпела, като в него са открити опиати. Общо 10 грама кокаин, доста палки и ножове са открити в дома му. По неофициална информация ченгетата намират и револвер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР