BILLA България ще вземе участие в първото за 2021 г.

...
BILLA България ще вземе участие в първото за 2021 г.
Коментари Харесай

BILLA България с участие във форума Кариера и живот - защо в България

BILLA България ще вземе присъединяване в първото за 2021 година кариерно събитие, проведено от Bulgaria Wants You, което ще се състои на 12 юни от 11 часа, онлайн, в Sofia Event Center. Представители от отдел „ Човешки запаси “, част от екипа на веригата, ще участват на „ Кариера и живот – за какво в България “, с цел да показват благоприятни условия за развиване и отворените позиции за кандидатстване в компанията. В рамките на партньорството си с мултимедийната платформа, която подкрепя професионалното развиване младите експерти в страната, BILLA осъществя и. В нея показва специалисти от своите екипи, тяхната мотивация и ентусиазъм да бъдат част от фамилията на веригата в страната.   
„ Като шеф, BILLA България се концентрира върху хората – с грижа за бъдещите генерации и блян към непрестанно надграждане на знанията и уменията измежду своите екипи. Компанията дава опция както на одобрени експерти, по този начин и на млади фрагменти, минали през нужното образование, да продължат работа в компанията, да се развият професионално и да заемат управителни позиции. Досегашният ни опит демонстрира безапелационни резултати – 22 души от стартиралите своята кариера в BILLA като стажанти са към момента при нас на непрекъснати позиции, като част от тях са достигнали до позиции като Мениджър или Ръководител на отдел, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.
 Магазин на BILLA в Пловдив затваря за реорганизация Магазин на BILLA в Пловдив затваря за реорганизация
На 14 юни 2021, магазинът на BILLA в гр. Пловдив, ситуиран на бул. „ 6-ти Септември “ №221, ще бъде затворен за реконструкц...
Въпреки компликациите на миналата година, през актуалната BILLA България отдели спомагателни 2 000 000 лв. за заплати и ваучери за храна, както и  1 600 000 лева спомагателни средства за бонус стратегии и придобивки за чиновниците. В изискванията на пандемична конюнктура, компанията сполучливо преобразува многочислените образования на своите фрагменти в електронен формат, за да не прекратява процеса на възстановяване на информационните, лидерските и професионалните умения. BILLA поддържа и младежите, които търсят положителни работни вероятности още от ученическите и студентски години. Чрез своята стажантска стратегия, веригата им дава опция да придобият професионален опит в един от най-динамично разрастващите се браншове, този на търговията с бързооборотни артикули. В допълнение, компанията реализира и стратегии за дуално образование, посредством което оказва помощ на ранното професионално развиване на младежи още в стадия на междинното им обучение. 
„ BILLA България непрекъснато работи в посока затвърждаване на водещите си позиции като бизнес водач с резистентен модел на ръководство и шеф, изравен с грижа покрай хората и природата “, споделя Ася Минковска, Ръководител отдел „ Човешки запаси “. Последното отличие на комерсиалната верига е в влиятелната ранглиста на Career Show Index 2021, която отличава 100-те най-хубави работодатели в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР