БГНЕС Не оставам с впечатление за компетентност на сегашното правителство и

...
БГНЕС
Не оставам с впечатление за компетентност на сегашното правителство и
Коментари Харесай

Слави: Аз съм тулуп, защото задавам неудобни въпроси

 БГНЕС Не оставам с усещане за подготвеност на настоящето държавно управление и премиера. Според резултатите те са под всякаква рецензия ". Това сподели пред БНР Слави Трифонов и изясни, че все още не е водач на партията " ИТН ", тъй като това ще стане след регистрирането ѝ, а то ще е след отпадането на изключителното състояние.  

По думите му: " Когато има цели и те са изпълнени, хората ще са спокойни, че някой се е погрижил за тях ".

Според него резултатът от появяването всеки ден на ръководителя на щаба ген. Венцислав Мутафчийски е да се усеща обществото като в казарма.

" Ген. Мутафчийски е на първо място доктор и Хипократовата клетва е по-важно и доста по-градивна от клетвата на един боец. Да даваш живот и здраве е доста по-специално и значимо от това да носиш гибел - каквото вършат военните. Така че генералът се е объркал! Хареса му да е с униформа, хареса му да издава заповеди, но трябва да е благополучен, че е доктор! ". 

В предаването " 12+3 " Трифонов разяснява думите на премиера Бойко Борисов, че някои " тулупи " спят до късно и след това пишат мнения против него в обществените мрежи:

" Човек, който задава неуместни въпроси, за премиера е дебелак " и добави: " Да, аз съм дебелак ".

Според него медиите в изключителното състояние са се държали като " мисирки " или като " тулупи ".

Слави Трифонов предвижда, че гневът на доста хора, които са останали без работа, занапред ще има " явен недостатък в изключителната обстановка, който ще касае всеки жител и тогава ще стане ясно дали това си е коствало, дали е било вярно, дали е трябвало да има такова отношение - като на пастир към стадо, каквото беше на държанието на министър-председателя и на държавното управление. Това занапред ще излиза наяве ".

" Този микроскоп, който съставлява това изключително състояние, ще покаже всички недостатъци, а той ясно ги сподели - и на здравната система, и на нас като спазващи разпоредбите, и на хората, които ни ръководят. Изводите занапред ще стават ясно ", разяснява Трифонов.

" Мисля, че армията е добра, само че генералите не стават! ", сподели Трифонов и посочи, че обществото се е справило добре и е посочило, че е тим:

" Българинът даде добър урок на ръководещите, че може да е проведен, а те издават безредни заповеди ". 

По думите на Трифонов е имало злоупотреби с изключителното състояние и политическата класа е посочила, че работи дружно:

" Българска социалистическа партия работеха дружно с ГЕРБ, когато ставаше думи за дотации и пари. Нямат съображение Българска социалистическа партия да се сърдят! Те поддържаха Бойко Борисов и ГЕРБ, което ги прави същите - те са от едната страна на една монета ".

В отговор на въпрос за информациите за дарения от политици, Трифонов описа, че преди време, когато почнал да има повече, в сравнение с му е нужно, решил да оказва помощ, без да го показва:

" В последна сметка разбрах, че подкрепата е поддръжка, без значение дали се показва това, или не. Човек, който в такава обстановка спонсорира, финансира и подарява, постъпва вярно, тъй като оказва помощ за спасяването на живота на други хора ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР