Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак и лидерът на лейбъристите

...
Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак и лидерът на лейбъристите
Коментари Харесай

Първият ден на предизборната кампания в Обединеното кралство: бъркотия в пивоварна, докато Сунак и Стармър обменят удари

Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак и водачът на лейбъристите сър Кийр Стармър си разменят удари за имиграцията и стопанската система в четвъртък като първия цялостен ден от акцията за общите избори в Обединеното кралство на 4 юли стартира.

Г-н Сунак стартира в Дербишър, като посочи известието си, че торите имат „ явен проект “ за финансова непоклатимост, до момента в който лейбъристите ще се върнат „ на изходна позиция “. ”

Междувременно господин Стармър даде началото на акцията на лейбъристите в обичайните консервативни центрове във футболния клуб Gillingham, като сподели, че е време да „ обърнем страницата ” на „ хаоса ” на торите.

Ето основните моменти:

Полетите до Руанда към момента (не) във въздуха

Икономическото показване на господин Сунак пред гласоподавателите, в който той акцентира върха си като канцлер от ерата на пандемията, беше помрачен от самопризнание, че самолетите за депортиране до Кигали няма да излетят преди изборите.

Г-н Стармър го упрекна, че е свика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР