Безспорно, Амстердам е едно от най-горещите места за забавление и

...
Безспорно, Амстердам е едно от най-горещите места за забавление и
Коментари Харесай

Нови правила за туристите в Амстердам

Безспорно, Амстердам е едно от най-горещите места за развлечение и ексцентрични прекарвания на Земята. Но комбинацията от милиони туристи, копнеещи за несдържан ваучър, и прекомерно демократичното локално законодателство се оказва взривоопасна.

Правителството е подхванало " незабавни ограничения ", които най-вероятно ще съсипят купона на доста бъдещи гости в меката на платената обич и опиатите.

Според данни на Дойче веле, Холандия ще стартира доста деликатно да следи туристическия поток, преминаващ през тесните улички на Амстердам. Особено внимание ще се обръща на централните елементи на града, където са множеството кофишопове и емблематичният Квартал на алените фенери.

 Снимка 372677

Органите на реда ще употребяват нововъведена система с цветове, посредством която ще оповестяват оптимално бързо на сътрудниците си в региона за възможни произшествия.

Нещо повече, потреблението на алкохол на обществени места ще се санкционира с санкция от 95 евро, тъй че към този момент няма да можем да се размотаваме с студен Хайнекен в ръка, до момента в който преглеждаме улиците на града.

Уринирането на обществено място, неприличното държание и изхвърлянето на отпадъци на улицата пък биха ни коствали по 140 евро всяко, освен това - платими на момента.

Друга оригиналност е, че централните елементи на града ще бъдат затваряни за разчистване без авансово предизвестие.

Ако би трябвало да сме почтени и поради опита ни с Амстердам, концепциите на холандските управници ни се костват рационални и оправдани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР