Беше постигнато споразумение за транзита на стоки в Калининградска област,

...
Беше постигнато споразумение за транзита на стоки в Калининградска област,
Коментари Харесай

Русия и ЕС се договориха за транзит на стоки до Калининград

Беше реализирано съглашение за преноса на артикули в Калининградска област, Европейският съюз даде на Русия документ, в който се показва, че е невероятно да се ограничи придвижването на артикули сред елементи от Русия, оповестиха високопоставени източници от съветска страна.

Източници на " Известия " споделиха, че документът " изцяло удовлетворява " Москва. Забраната за ограничение на придвижването на артикули сред елементи от Русия може да бъде планувана настрана в седмия пакет от наказания. Както написа вестникът, „ в този момент всичко зависи от това дали Брюксел ще успее да убеди Вилнюс, който отхвърля да се съгласи с преноса “.

Два високопоставени източника от съветска страна оповестиха, че при започване на юли Европейски Съюз е показал проектодокумент. Според източника в документа " се споделя, че е невероятно да се ограничи придвижването на артикули сред субектите " на Русия, т.е. " всички артикули, отиващи в района, ще бъдат отстранени като изключение от санкционните описи ". Уточнява се, че " става дума както за железопътен, по този начин и за авто пренос ".

Съобщава се, че от няколко седмици има съглашение по окончателния документ сред Европейски Съюз и Литва. Литва " не желае да се съгласи с компромиса, препоръчан от Европейски Съюз ", сподели източникът, добавяйки, че " позицията на Вилнюс значително се дефинира от Съединените щати, които оказват напън върху него ".

Друг източник сподели, че седмият пакет от наказания няма да " коментира или променя настоящия пакет, който влезе в действие на 17 юни ". „ Това ще бъде категорично посочено, с цел да улесним постигането на единодушие по отношение на изключения от гласуването “, сподели източникът.

Припомняме, че ръководителят на Калининградска област Антон Алиханов предложи най-крайният отговор на Русия на възбраната за пренос към Калининградска област да бъде цялостна възбрана на вноса и износа на всевъзможни артикули през балтийските страни. Той заплаши да унищожи транспортния комплекс на балтийските страни в отговор на литовската възбрана за пренос към Калининградска област.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР