Изтребителят бил част от възпоменателна церемония по повод Битката за

...
Изтребителят бил част от възпоменателна церемония по повод Битката за
Коментари Харесай

Пилот от британските ВВС се разби със Спитфайър при възпоменателна церемония

Изтребителят бил част от възпоменателна гала във връзка Битката за Британия през Втората международна война в база на Военновъздушни сили в Линкълншир, оповестява вестник " Гардиън ".

" Ужасна вест е, че животът на военнослужещ водач от Кралските Военновъздушни сили е пресечен освен това трагично събитие. Мислите ми са със фамилията и околните му ", съобщи министър-председателят Риши Сунак в обществените мрежи.

Неидентифицираният водач е бил единственият човек в самолета и е разгласен за мъртъв на място, се споделя в изказване на полицията в Линкълншир.

Местната полиция сподели още, че не счита, че има други потърпевши вследствие на случая и че продължава следствието на аргументите.

В изказването на военновъздушните сили се споделя: " С голяма горест би трябвало да потвърдим гибелта на водач на Кралските Военновъздушни сили при драматичен случай покрай военновъздушната база " Конингсби " (Coningsby) през днешния ден ".

" Семейството на водача е осведомено и молим да се почита персоналното им пространство в този сложен миг ", се споделя още в изказването.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР