„Бербатов е абсолютният антидот на отровата в модерния футбол“ -

...
„Бербатов е абсолютният антидот на отровата в модерния футбол“ -
Коментари Харесай

Известен сайт: Бербатов липсва много на настоящия футбол

„ Бербатов е абсолютният антидот на отровата в модерния футбол “ - това е заглавието на доста любопитен материал на уеб страницата football365.com, в който създателят Джон Никълсън споделя любовта си към българския нападател и споделя за какво Бербатов липсва доста на актуалната игра.

В материала Никълсън напомня богата кариера на българина като разгласява доста видео материали от неговите изяви, както и мнения на футболни почитатели, които споделят мнението му за гения на Берба.

„ Почти необикновено готин и добре изглеждащ човек, той има такива тъмни мигли, че наподобява все едно носи серпантина. Със своите 189 сантиметра той беше висок, грациозен и не забързан състезател, блажен с магични крайници и съвсем свръхестествена опция да забавя пространствено-времевия континуум. Той наподобява, че работи в друга действителност, в която постоянно има задоволително време да направи каквото си желае. Как го правеше остава мистерия, само че постоянно той намираше този метър пространство, тъй че да няма никого към него, когато получи топката, която укротяваше с неотложен надзор и съвършено притежание. Толкова лесна бе играта за него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР