Значителна ще се задържи облачността над Източна България. Ще духа

...
Значителна ще се задържи облачността над Източна България. Ще духа
Коментари Харесай

Слънце и дъжд се редуват

Значителна ще се задържи облачността над Източна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. През деня ще доминира слънчево време.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

След обяд още веднъж ще се развива купеста , над планинските региони в западната половина от страната и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. В обособени региони в Югозападна България явленията ще са интензивни и ще има условия за градушки. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще бъде слаб. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 22°.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици . Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 8°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че денем от юг ще се раздира и ще понижава. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 22°. Температурата на морската вода е 18°-19° . Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР