Четирима души загинаха и десетки бяха ранени след срутването на

...
Четирима души загинаха и десетки бяха ранени след срутването на
Коментари Харесай

Срутване на бар в Майорка: Състезавайте се с времето, за да спасите до 14 души, за които се опасява, че са блокирани под развалините

Четирима души починаха и десетки бяха ранени след сриването на постройка в плажен курорт на Майорка, до момента в който спасителите подхващат обезверен опит да откриват десетки, за които се притесняват, че са в капан под руините.

Спешни екипи, в това число служители на реда и пожарникари, се втурнаха към мястото на случая, разпознато като първия етаж на плажен бар в Плая де Палма, наименуван Medusa Beach Club. Местни кранисти също са привлечени, с цел да оказват помощ при преместването на руините. Смята се, че постройката е поддала към 20:30 ч. локално време (19:30 ч. английско време).

Майорканските управляващи обявиха: „ Потвърдено е, че двама души са починали след сриването на постройка в Calle Cartago de la playa de Palma Потвърдено е също, че има 12 до 14 души, ранени в друга степен. По-късно актуализира известието, с цел да каже, че има четирима починали и още 21 души са ранени.

В Майорка ли сте и сте виждали случая? Уведомете ни на [email protected]


Смята се, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР