Bentley показа още един тийзър на мистериозния модел, който ще

...
Bentley показа още един тийзър на мистериозния модел, който ще
Коментари Харесай

Новото Bentley пристига с най-технологичните седалки правени някога и 24 милиарда различни конфигурации

Bentley сподели още един тийзър на мистериозния модел, който ще дебютира на 10 май, като с изключение на фотографията, този път популяризира малко повече информация за един от най-луксозните си модели. Според клюки, това ще бъде удължена версия наSUV-то Bentayga, която ще може да се похвали с най-технологичните седалки поставяни в кола в миналото.

Те ще включват цели 22 разнообразни настройки, както и шест зони със 177 самостоятелни позиции за промени. Друг трик, който от Bentley ще показват е „ първата в света автоматизирана сензитивна климатична система “. Макар от компанията да не разкриват повече детайлности за това какво ще съставлява, то най-вероятно системата ще засича температурата на тялото върху седалката и по този метод ще трансформира температурата в интериора.

`Новото

Корите на вратите са направени с дребни перфорации с величина от 1мм, които пропущат светлина за основаването на особено чувство. От Bentley споделят, че новият модел ще има варианти за персонализация, които доближават до 24 милиарда разнообразни конфигурации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР